Onze praktijk

Aarschot orthodontie

Aarschot Orthodontie is een moderne orthodontiepraktijk voor kinderen en volwassenen. We zijn gespecialiseerd in het corrigeren van de onregelmatige stand van tanden en kaken. We werken met verschillende soorten beugels. Jouw mooiste glimlach is altijd ons doel! En uiteraard hechten we veel belang aan een goed kauwcomfort en een stabiel resultaat op lange termijn.

Je kan bij ons terecht na doorverwijzing van je tandarts of kaakchirurg. Of je maakt gewoon zelf een afspraak als je wilt weten welke behandelingen voor jou mogelijk zijn.


Het team

Annelies: Orthodontist

Hallo! Ik ben Annelies Gerits, erkend specialist in de orthodontie. Je wordt door mij behandeld.

In 2002 behaalde ik mijn diploma algemeen tandarts aan de KU Leuven en vier jaar later, na een extra specialisatieopleiding, was ik officieel ‘Tandarts-specialist in de orthodontie’. Tussen 2006 en 2011 werkte ik bij orthodontiepraktijken in Diest en Genk. Nadien ging ik aan de slag bij groepspraktijk Benedenti in Herentals en Berlaar. Stilaan groeide de goesting om met al mijn opgedane kennis en ervaring een eigen praktijk te starten, dichter bij huis, in Aarschot. Die droom ging in vervulling in de zomer van 2020. Ik ben heel blij dat ik jullie hier mag ontvangen.

Ingrid: Assistente

Hoi. Ik ben Ingrid Van der Linden, al jaren de vaste assistente van Annelies. Toen ik de vraag kreeg om mee over te stappen naar haar eigen praktijk heb ik niet getwijfeld. We werken al zo lang zo goed samen! In Aarschot ben ik verantwoordelijk voor het inplannen van de afspraken, de hygiëne in de kabinetten, steriliseren van het materiaal, geruststellen van de patiënten … Een heel fijne job. Tot binnenkort!